De Klussenier Jean Offerhaus

De Klussenier Jean Offerhaus
De Klussenier Jean Offerhaus

Carolineburg 16
2135 CS Hoofddorp

Dien uw aanvraag in »

023 563 91 74
06 5468 8771
j.offerhaus@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 34345347

Mijn werk

Even voorstellen

Ik ben Jean Offerhaus en ik woon samen met mijn gezin in Hoofddorp. Ik ben in de regio Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en Aalsmeer actief met mijn eigen klusbedrijf.

Na
een geruime tijd op verschillende architectenbureaus te hebben gewerkt in Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal, Nieuw Vennep, als bouwkundig tekenaar en projectleider/ontwerper ben ik in 2009 gestart als zelfstandig ondernemer met bouwkundig tekenen als kernactiviteit.

Medio 2011 heb ik de stap gemaakt om mezelf aan te sluiten bij De Klussenier. Hierdoor kan ik een verruiming van werkzaamheden aanbieden, van ontwerp tot en met de complete uitvoering. Denk daarbij aan uitvoering en indeling van een uitbouw, opbouw, verbouwing van de keuken, badkamer, toilet en overige ruimtes, dakramen, dakkapellen, enz.

Daarnaast heb ik ook veel ervaring in onderhoud en afwerking, zoals schilderwerk, kozijnreparatie, stucwerk, tegelwerk, vloerbedekkingen, betimmering, acrylaat wandpanelen, plafonds, en dakbedekking met rubberfolie. Maar ook voor tuinwerkzaamheden kunt u bij mij terecht. De wat grotere klussen doe ik graag met één of meerdere collegas.

Het komt regelmatig voor dat ik mogelijkheden eerst op papieruitzoek, alvorens het in praktijk te brengen. Hiermee kun je heel wat faalkosten terugbrengen. Maar ook voor overleg met de opdrachtgever en samenwerking met andere partijen is dit een zeer bruikbare tool gebleken.

Als De Klussenier Jean Offerhaus sta ik voor ruime ervaring, kwaliteit, garantie, iemand die zijn afspraken nakomt, iemand die u van het prille begin tot de eindoplevering van dienst kan zijn.

Bepaalde werkzaamheden vergen een aaneengesloten arbeidsstroom waarbij er wachttijden optreden, voordat ik beschikbaar ben. Het is daarom altijd verstandig uw aanvraag ruim van tevoren in te dienen. Neem gerust telefonisch contact op om de mogelijkheden in uw situatie door te spreken. Of kijk voor meer informatie over mijn eigen klusbedrijf in Hoofddorp op www.klussenierjeanofferhaus.nl.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Hoofddorp voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.

Specialisaties

  • Stucadoorswerk
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Timmerwerk
  • Schilderwerk

Beoordelingen van klanten

Een prima ervaring. uit Hoofddorp
Vakbekwaam en heel keurig alles afgeleverd, zeker aan te bevelen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAN uit Hoofddorp
Professional, Friendly & Good ValueOWEN uit Hoofddorp
Snelle reacties in communicatie, op korte termijn aanwezig om de klus te doen, meedenkend in kostenbesparende oplossingen. uit Hoofddorp
Jean heeft onze badkamer verbouwt naar volle tevredenheid. Na een eerste afspraak en een tweede voor het doorlopen van de offerte is hij aan het werk gegaan. Hij gaat vakkundig te werk, overlegt wanneer nodig en werkt volgens afspraak. We zijn ruim tevreden.CR uit Haarlem

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...